Uitgaan Rome

Uitgaan Rome

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest populaire uitgaansgelegenheden in Rome.

Salotto 42

Een loungebar geheel in stijl als een New Yorks penthouse. Salotto 42 heeft een prachtig interieur en wordt erg gewaardeerd voor zijn goede ambiance en 19e eeuwse karakter. In deze bar kan je genieten van lekkere drankjes of de heerlijke ( voornamelijk zweedse ) keuken onder het genot van sfeervolle jazzmuziek.  Met enige regelmaat treden in Salotto 42 jazzbands op. De cocktails zijn ook zeker aan te raden bij Salotto 42.

The drunken ship

Een authentiek Amerikaanse bar midden in rome. Zoals je zou verwachten van een Amerikaanse bar is alles hier oversized! Zo is het iedere dat tussen 17:00 en 21:00 uur happy hour en krijg je korting op dranken en het gourmetbuffet. Dinsdagavond wordt in de kroeg tequilla geschonken voor de halve prijs en zondag is er een speciale vrouwenavond. In The Drunken Ship beleef je gegarandeerd een leuke avond!

Brancaleone

Brancaleone is een van de beste clubs van Rome die sinds 1990 bestaat. Brancaleone onderscheid zich van andere clubs omdat het naast goede muziek en een mooie dansvloer ook nog eens over een bioscoop, cafe en een biologische winkel beschikt. Voor wie houd van electronic en house zijn vrijdag en zaterdag avond de aangewezen dagen om Brancaleone te bezoeken en een onvergetelijke nacht te beleven.

Piper

Piper is een club in rome die al lange tijd aan de top staat. Deze club gaat erg met zijn tijd mee en er wordt een breed scala aan muziek gedraaid zoals: rock, disco, electro, house, salsa enz. Hierdoor trekt het ook zeer divers publiek aan. Op de donderdag avond wordt er in Piper live-muziek gespeeld. Naast de donderdagavond worden er in Piper regelmatig grote feesten gehouden. Hier komt het toerisme en de lokale bevolking massaal op af.

Alien

Alien is een discotheek die voornamelijk geliefd is bij trendy jonge mensen. Er wordt in deze club veel bekende house en techno gedraaid en af en toe zijn er thema-avonden. Het interieur van de club is erg futuristisch, zoals de naam al doet vermoeden. Een beroemde acteur of model tegen het lijf aan lopen is hier ook niet zeldzaam. Wil je uitgaan in stijl dan is de Alien echt wat voor jou. Deze club is echt chique.

Akab

Een zeer populaire underground club. Deze club trekt veel
grote artiesten en deejays aan die hier ook regelmatig live optreden. In de weekenden zijn er vaak beroemde deejays uit rome die draaien. Om deze club in te komen is het echter wel verstandig om geruime tijd voor 23:00 uur aanwezig te zijn, de wachtrijk kan namelijk erg lang zijn. Beleef een echt feest met vele personen en laat je helemaal gaan op de beats van bekende deejays.

Supperclub

Supperclub, neem relaxt plaats in een van de banken leun
achterover en geniet van bandjes, deejays of een van de extravagante optredens terwijl u heerlijk fingerfood voorgeschoteld krijgt. Supperclub is een zeer hippe bar waar relaxt genieten centraal staat. Regelmatig worden er in de Supperclub bekende sterren gezien wat aantoont dat deze club echt een topper is in het uitgaansleven van de stad Rome.